Thorsten Flinck tvingas lämna Melodifestivalen

Thorsten Flinck skulle tävlat i helgens andra deltävling av Melodifestivalen i Göteborg men idag meddelade SVT att artisten tvingas avstå från deltagande. Detta pga att Thorsten Flinck är åtalad för olaga hot och skadegörelse därför har SVT tagit beslutet att han inte får tävla. Låten som Thorsten skulle tävlat med heter Miraklernas tid och är skriven av Thomas G:son. SVT letar nu efter en ersättare till bidraget och inom kort kommer en ny artist presenteras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s