Mohombi vinnare i kvällens publikundersökning

Mohombi blev kvällens vinnare i den publikundersökning som Melodifestivalklubben genomförde bland genrepspubliken i Luleå ikväll. Mohombi vann knappt före Anis Don Demina. Mohombi fick 30% av rösterna och Anis Don Demina fick 29% av rösterna. På tredjeplats kom Drängarna med 15% av rösterna och på fjärdeplats Mariette med 14% av rösterna. En av de mer betrodda bidragen Faith Kakembo slutade först på 5:e plats. I botten hamnade som väntat Amanda Aasa och Albin Johnsen. För fullständigt resultat se, Melodifestivalklubben.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s