Så går det ikväll..

Kvällens deltävling har en klar favorit i Hanna Ferm och hon har jättechans att gå vidare. Kvällens andra finalplats står mellan Victor Crone och Frida Öhrn. Om Victor sätter numret och sången ikväll så skall han ha jättebra chans att gå vidare men det har verkligen varit upp och ner på repetitionerna. Frida Öhrn har varit stensäker och levererar hela tiden och kan mycket väl sno åt sig en finalplats. Därbakom strider Nanne Grönvall och Jakob Karlberg om andra chansen platserna. Däremot blir det svårare för William Stridh och Ellen & Simon.

Hanna Ferm känns som en given finalist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s