Så går det i finalen..

Dotter är fortfarande favorit att vinna kvällens final men det känns som konkurrenterna närmar sig! Anna Bergendahl är den som känns som den hetaste motkandidaten. Det som kan fälla henne är den Internationella juryn men jag är övertygad om att hon har folket med sig. Därbakom lurar The Mamas och Hanna Ferm. The Mamas borde få bra med poäng från både Internationella juryn och svenska folket, vilket gör dom segerfarliga. Hanna Ferm går inte att räkna bort heller men är kanske inte den hetaste utmanaren till Dotter i nuläget. Jag tror det är Dotter och Anna Bergendahl som gör upp om segern ikväll och lägger nog min röst på Anna Bergendahl!

Anna Bergendahl är en het vinnarkandidat ikväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s